När du flyttar till en ny bostad är det viktigt att inte glömma bort att städa ditt gamla hem innan du lämnar det. Om du inte städar det ordentligt kan det leda till extra kostnader eller till och med att hyresvärden behåller din deposition. I den här artikeln kommer vi att titta på vad du kan göra själv för att städa ditt gamla hem och när du bör anlita en flyttstädning i Stockholm istället för att hjälpa dig.

Städa ditt gamla hem själv

När du städar ditt gamla hem själv bör du vara noggrann och ta hand om alla ytor. Här är några tips på vad du kan göra:

  • Rengör badrummet: Badrummet kan vara en av de mest smutsiga platserna i ditt hem. Skrubba badkar, handfat och toalett noggrant och använd en rengöringsspray för att ta bort smuts och kalkavlagringar.
  • Rengör köket: Köket är en annan plats som kan samla på sig smuts och fett. Rengör ugnen, mikrovågsugnen, diskbänken, kylskåpet och köksgolvet. Använd en rengöringsspray för att ta bort fett och smuts.
  • Dammsug och torka golv: Ta bort damm och smuts från golv och mattor. Torka golven med en fuktig trasa för att ta bort fläckar och smuts.
  • Rengör fönstren: Tvätta fönstren både på insidan och utsidan. Använd en fönsterputsare eller en trasa och fönsterputsmedel för att få rent glas.

När du ska anlita en flyttstädning

Om du inte har tid eller energi att städa ditt gamla hem på egen hand kan du överväga att anlita en flyttstädning. En professionell flyttstädning som “Flyttstädning Stockholm” kan hjälpa dig med allt från grundläggande städning till djuprengöring.

När du anlitar en flyttstädning bör du tänka på följande saker:

  • Diskutera dina behov och förväntningar med städteamet.
  • Be om en offert baserad på storleken på ditt gamla hem och antalet rum.
  • Fråga efter referenser och läs recensioner för att säkerställa att städteamet är pålitligt och professionellt.
  • Var noga med att kontrollera vad som ingår i tjänsten du köper.

En bra flyttstädning kommer att anpassa sina tjänster efter dina önskemål och ge dig ett konkurrenskraftigt pris baserat på storleken på ditt gamla hem och antalet rum. Tänk på att du kan spara tid och energi genom att anlita en flyttstädning, och du kan vara säker på att ditt gamla hem kommer att bli rengjort och klart för nästa hyresgäst.


Innan du flyttar till en ny bostad är det viktigt att städa ditt gamla hem. Du kan göra mycket själv, men om du inte har tid eller energi att göra det kan du alltid anlita en flyttstädning för att hjälpa dig med städningen. Googla “Flyttstädning Stockholm” för att hitta en pålitlig och professionell flyttstädningstjänst eller städfirma som kan hjälpa dig att göra ditt gamla hem rent och redo för nästa hyresgäst. Genom att följa tipsen i denna artikel kan du vara säker på att ditt gamla hem kommer att vara rent och fräscht när du lämnar det.

Vill du ha tips om hur du tar bort mögel? Läs här https://minbaby.se/

– En Procent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *